Зачлени се    
 
 
     За нас   |   Совети   |   Новости   |   Календар   |   Контакт   |   Помош    Барај производ
 
  Продавајте полесно, заработете повеќе со Агри ИнфоНет!     НОВОСТИ:      Вината на „Тиквеш“ во комбинација со македонски специјалитети вистински хит во Загреб     Треба да бидеме горди на македонското млеко     Преработувачите ќе треба да го откупат вишокот на свинско месо     Млекото не содржи опасни материи ќе се контролира еднаш на две недели
promo codes for walgreens photo walgreens photo coupon prints walgreen photo deals
     ГОДИНАВА ЌЕ СЕ ОТКУПИ ПОМАЛКУ ТУТУН ВО СПОРЕДБА СО ЛАНИ
 
   
 
ДРУГИ ОГЛАСИ
ОГЛАСИ / ЃУБРИВА
INTERNET DRUG COUPONS SPORTURFINTL.COM DRUG COUPONS
Category Image
ПЛАНИРАМ
Производ: Ѓубрива
internet drug coupons sporturfintl.com drug coupons

Метод:
Тип на достава: Нива
internet drug coupons sporturfintl.com drug coupons

Се планира: Континуирано Секој месец 2012
Локација: Македонија
promo codes for walgreens photo walgreens online coupons 2016 walgreen photo deals
, Скопски

Количина: 5000 л
Цена: 6000 MKD
promo codes for walgreens photo walgreens photo coupon prints walgreen photo deals

Посети: 1926
Објавен на: 15.12.2017
Активен до: 15.12.2017
Опис: Продавам ѓубриво преработено од калифорниски црви - ГЛИСТАЛ. Едно легло за една година преарботува 1 тон арско ѓубре, а се добива околу 500-600кг Глистал (висококвалитетно органско ѓубриво). Едно матично легло калифорниски црви чини 100 евра. Вреќа од 40 литри (25кг) чини 500 ден. Нов бизнис може да се започне со 10-30 легла. Технологијата за одгледување e опишана на agroalternativa.mk

СЛИЧНИ ОГЛАСИ
ПЛАНИРАМ
Производ: Ѓубрива
internet drug coupons sporturfintl.com drug coupons

Локација: Македонија
promo codes for walgreens photo walgreens online coupons 2016 walgreen photo deals
, Скопски

Количина: 5000 л
Цена: 6000 MKD
promo codes for walgreens photo walgreens photo coupon prints walgreen photo deals

Посети: 1926
Објавен на: 15.12.2017

ПЛАНИРАМ
Производ: Ѓубрива
internet drug coupons sporturfintl.com drug coupons

Локација: Македонија
promo codes for walgreens photo walgreens online coupons 2016 walgreen photo deals
, Скопски

Количина: 5000 л
Цена: 6000 MKD
promo codes for walgreens photo walgreens photo coupon prints walgreen photo deals

Посети: 628
Објавен на: 15.12.2017

ПЛАНИРАМ
Производ: Ѓубрива
internet drug coupons sporturfintl.com drug coupons

Локација: Македонија
promo codes for walgreens photo walgreens online coupons 2016 walgreen photo deals
, Скопски

Количина: 5000 л
Цена: 6000 MKD
promo codes for walgreens photo walgreens photo coupon prints walgreen photo deals

Посети: 1126
Објавен на: 15.12.2017

ПЛАНИРАМ
Производ: Ѓубрива
internet drug coupons sporturfintl.com drug coupons

Локација: Македонија
promo codes for walgreens photo walgreens online coupons 2016 walgreen photo deals
, Скопски

Количина: 5000 л
Цена: 6000 MKD
promo codes for walgreens photo walgreens photo coupon prints walgreen photo deals

Посети: 560
Објавен на: 15.12.2017

СОВЕТИ И НОВОСТИ
Вината на „Тиквеш“ во комбинација со македонски специјалитети вистински хит во Загреб
Винарската визба (ВВ) „Тиквеш“ настапи на Хрватскиот фестивал на храната и виното што се одржа во загрепската „Арена“. Меѓу 300-те излагачи од А . . . ...повеќе
Треба да бидеме горди на македонското млеко
Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Димовски денеска изврши обиколка и контрола на млекопроизводствени капацитети во Би . . . ...повеќе
Млекото не содржи опасни материи ќе се контролира еднаш на две недели
promo codes for walgreens photo walgreens photo coupon prints walgreen photo deals
Се намалуваат контролите за квалитет на млеко кај фармерите. Поради негативните резултати кои се добиваат веќе подолг временски период, агенција . . . ...повеќе