Зачлени се    
 
 
     За нас   |   Совети   |   Новости   |   Календар   |   Контакт   |   Помош    Барај производ
 
  Продавајте полесно, заработете повеќе со Агри ИнфоНет!     НОВОСТИ:      Вината на „Тиквеш“ во комбинација со македонски специјалитети вистински хит во Загреб     Треба да бидеме горди на македонското млеко     Преработувачите ќе треба да го откупат вишокот на свинско месо     Млекото не содржи опасни материи ќе се контролира еднаш на две недели
promo codes for walgreens photo walgreens photo coupon prints walgreen photo deals
     ГОДИНАВА ЌЕ СЕ ОТКУПИ ПОМАЛКУ ТУТУН ВО СПОРЕДБА СО ЛАНИ
 
   
 
За нас
Ова е прв и единствен портал во Република Македонија од областа на земјоделството, шумарството, ветерината и другите сродни области, кој овозможува најбрз проток на информации и увид на податоци за производи, количини, квалитет, цена, локација и се друго што е директно или индиректно поврзано со овие теми.

Тука имате можност да објавувате и барате производи, да добиете соодветни експертски совети и услуги, најлесно да стигнете до актуелните информации и податоци и многу друго.

На порталот може да ги пронајдете сите потребни податоци од сите гранки и постоечки производи од овие области, потребните репроматеријали за секоја гранка и дејност, комплетната опрема и заштитни средства, потребните обуки, советодавни услуги, актуелните земјоделски настани, земјоделските продукти кои се произведуваат во Македонија и во моментот кои што се актуелни, нивната локација, квалитет, цени и количини.

Со овој портал станувате дел од новата ИТ фамилија, која е глобално достапна. Добивате можност за ваша интернационална сопствена промоција и продажба на своите производи, информации за комплетната понуда и побарувачка во областите кои ги опфаќа порталот, и информациии за вредноста и уделот на областите во македонското и светското стопанство.


image1.jpg